Roush Bronco R sagatavos Raptor braucējus

Roush Bronco R sagatavos Raptor braucējus
31-05-2022, 20:14
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Bronco Raptor ir ilgi gaidītais SUV, kuru Ford solīja laist uz konveijera jau 2022. gadā. Taču, ņemot vērā sarežģījumus ar komponentu piegādi, šis datums, visticamāk, tiks pārcelts uz 2023. gadu. Tomēr neuztraucieties, jo Ford jau izlaiž starpmodeli ar nosaukumu Roush Bronco R.
Protams, no šī auto nevajadzētu gaidīt nekādus izrāvienus tehnisko iespēju jomā. Šis ir pilnīgi sekundārs modelis, kas tikai nedaudz paplašina standarta Bronco iespējas, piedāvājot pircējiem vairākus uzlabojumus, kā arī modernu izskatu.

Roush Bronco R dzinēju līniju pārstāvēs tikai benzīna dzinēji, taču to jauda ievērojami pieaugs. Jo īpaši augstākās klases 2,7 EcoBoost agregāts, kas ir sešnieks ar turbokompresoru, spēs ražot labus 314 ZS. un 542 ņūtonmetru griezes moments.
Arī SUV izskats mainīsies uz labo pusi. Protams, kopumā šī joprojām ir tā pati klasiskā virsbūves forma, kas tomēr tiks uzstādīta uz moderniem diskiem un aprīkota ar izcilu radiatora režģi, kas savienots ar LED optiku. Kopumā mēs iesakām pievērst īpašu uzmanību modelim!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: