Chevrolet Corvette Z06 ieguva jaunu V8

Chevrolet Corvette Z06 ieguva jaunu V8
21-04-2022, 20:11
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Chevrolet Corvette C8 sporta automobiļu saime iegūst jaunu Chevrolet Corvette Z06 “uzlādētu” versiju, kas tiks ražota uzreiz divos virsbūves veidos: targa un rodstera. Ātruma cienītājus auto iepriecinās ar modernu tehnisko aprīkojumu un ārkārtīgi jaudīgo benzīna dzinēju.
Jaunās Corvette Z06 spēka agregāts ir diezgan griezes moments atmosfērisks V8, kas nodrošina 679 ZS. un 623 ņūtonmetru griezes moments. Dzinējs ir aprīkots ar alumīnija cilindru bloku ar čuguna starplikām, kas ievērojami atvieglo tā svaru.

Tāpat starp tehniskajiem datiem izceļas mūsu pašu ražotās keramiskās bremzes un oglekļa šķiedras diski, kas arī pozitīvi ietekmē gatavā modeļa masu. Liela uzmanība tika pievērsta virsbūves aerodinamikai, kas tika vispusīgi pārbaudīta kamerā un pielāgota īstas sacīkšu trases apstākļiem.
Kopumā automašīna iepriecinās ar izcilu paātrinājuma dinamiku, izcilu izskatu un ērtu sporta interjeru. Par tā izmaksām vēl nav ziņots, taču tās nepārprotami būs par vienu pakāpi augstākas nekā jebkuram bāzes ģimenes pārstāvim.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: