Ford Mustang Mach-E saņem akumulatora jauninājumu

Ford Mustang Mach-E saņem akumulatora jauninājumu
3-04-2024, 18:51
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Ford Mustang Mach-E veiksmīgi aizstāja leģendārās poniju automašīnas iepriekšējo paaudzi, lai gan par to tika daudz runāts. Diezgan daudzi pircēji pamatoti uzskatīja, ka Mustang bez V8 dzinēja zaudēs savu kādreizējo romantiku un daļu no savas filozofijas, tomēr bija tādi, kas pāreju uz elektrisko vilci uzskatīja par pilnīgi pamatotu un savlaicīgu lēmumu.
Jebkurā gadījumā Ford Mustang Mach-E parādījās pārdošanā un uzrādīja augstu rezultātu tirgū, jo dizains, proti, šī automašīnas īpašība nodrošināja tai augstus pārdošanas apjomus, joprojām ir segmenta etalons, kuru cenšas konkurenti. līdz vienādam.

Šobrīd modelis ir aprīkots ar vienu elektromotoru, kas atrodas uz automašīnas priekšējās ass. Tā jauda atšķiras atkarībā no modifikācijas, taču nevajadzētu gaidīt milzīgu ganāmpulku zem pārsega. Patiešām patīkami ir vairāki uzlādējamie akumulatori, no kuriem izvēlēties, kas turklāt pēdējā laikā ir palielinājuši divdesmit procentu ietilpību.
Tagad augstākās klases akumulators var nobraukt 505 kilometrus ar WLTP ciklu, kas ir ļoti labs un pilnībā atbilst pašreizējiem tirgus standartiem. Ja esat plānojis iegādāties Ford Mustang Mach-E, tagad ir īstais laiks to izdarīt!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: