Jaunais Ford Kuga iegūs pagarinātu bāzi

Jaunais Ford Kuga iegūs pagarinātu bāzi
14-09-2020, 12:31
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Jaunajam Ford Kuga būs garāka garenbāze, kas daudzos veidos seko tās parastajam dizainam. Septiņu sēdvietu krosovera izlaišana tika plānota kopš 2018. gada, par ko ziņoja daudzi iekšēji. Jo īpaši publikācija Ford Authority paredzēja nenovēršamu modeļa izskatu ar koda nosaukumu CX430. Visbeidzot tiek atklātas visas kārtis.
Lai uzņemtu papildu pasažierus, garenbāze tika paplašināta par 20 mm. Tagad tas ir 2710 mm, kas nav īpaši iespaidīgi. Tomēr pamatnei tika pievienots platums, tāpēc automašīna jebkurā gadījumā kļuva masīvāka un kopumā.

Tāpat no salona tiks noņemta otrā sēdekļu rinda, kas varētu pārvietoties garenvirzienā. Tas tiks pārcelts uz "lielo" versiju, un parastās sēdvietas, saskaņā ar izstrādātāju slavu, būs ērtākas iekāpšanai / izkāpšanai no pasažieriem no aizmugurējām rindām, kas arī pievienoja vietu.

Automašīnas jumts paliks tradicionāls, savukārt pat trešajā sēdekļu rindā griesti atrodas diezgan augsti. Jauninājumi neietekmēs dzinēju līniju, kurā ir gan dīzeļa, gan hibrīda spēka agregāti.
Trīsrindu Kuga pārdošanas sākums ir gaidāms 2021. gada sākumā. Daudzi ASV klienti jau ir izteikuši vēlmi iegādāties jauno Ford krosoveru ar pirmajiem iepriekšējiem pasūtījumiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: