Mitsubishi Outlander PHEV ieguva jaudīgu akumulatoru

Mitsubishi Outlander PHEV ieguva jaudīgu akumulatoru
11-05-2022, 20:11
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Mitsubishi Outlander PHEV ir lielisks hibrīda krosovers, kura pamatā ir parastais Mitsubishi Outlander. Auto ir ļoti populārs Rietumu autobraucēju vidū, pateicoties augstajam uzbūves kvalitātes līmenim, kā arī labajām tehniskajām iespējām. Tagad šīs iespējas kļūst vēl pievilcīgākas, izlaižot nākamo atjauninājumu.
Sākumā atcerēsimies krosovera hibrīdelektrostacijas parametrus, kas ietver 133 ZS benzīna dzinēju. un 195 ņūtonmetru griezes momentu, kā arī pāris elektromotoru ar kopējo jaudu 185 kW. Šie parametri jau attiecas uz hibrīda Outlander otro paaudzi, kas būtiski palielinājusi spēkstacijas jaudu.

Tagad viņi paaugstinājuši uzlādējamā akumulatora ietilpību, kā dēļ palielinājies nobraukums, neiedarbinot iekšdedzes dzinēju. Tagad tas ir 87 kilometri, savukārt vecā akumulatora darbības rādiuss WLTP bija tikai 65 kilometri. Protams, precīzi dati ir atkarīgi no daudziem parametriem, bet vidēji nobraukums tomēr palielinājās par lielumu.
Pārveidotais Outlander ar jaunu akumulatoru pārdošanā nonāks nākamā mēneša sākumā. Tāpēc, ja vēlaties iegādāties šo konkrēto hibrīdu, ir jēga gaidīt jaunas versijas izlaišanu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: