Mazda Roadster saņēma pāris jaunas versijas

Mazda Roadster saņēma pāris jaunas versijas
6-03-2024, 08:34
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Mazda Roadster ir lielisks sporta auto no Japānas, kas nesen saņēmis divas jaunas versijas. Vienai no tām ir RF prefikss un ievelkams cietais jumts ar automātisku pacēlāju, taču tehniski abi auto ir identiski. Tālāk mēs runāsim par visām šo modeļu funkcijām.
Patiešām patīkami ir uzmanība detaļām, ar kādu inženieri pievērsās pārdošanas ziņā ne pārāk populārās kupejas parasto īpašo versiju dizainam. Modelis saņēma jaudīgu modernu dzinēju ar 395 ZS. un 490 ņūtonmetru griezes momentu, kā arī jaunu septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, pretstatā klasiskajai pēdējās paaudzes mehānikai.

Viņi arī uzbūra kupejas izskatu, kas ieguva daudzas no Toyota Supra pārņemtas iezīmes. Katrā ziņā aizņēmums Roadsteram nāca par labu, jo, mūsuprāt, ārpuse ir kļuvusi sportiskāka. Tas lielā mērā ir saistīts ar mērķtiecīgo ķermeņa formu, kas izrādījās nedaudz iegarena.
Abi modeļi jau ir pieejami iegādei to dzimtajā Japānā. Tajā pašā laikā Eiropā un ASV automašīnai vajadzētu parādīties ne agrāk kā šī gada vidū. Runājot par izmaksām un konfigurāciju, sabiedrībai vēl nav šo datu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: