Dodge Journey ir gatavs ražošanai

Dodge Journey ir gatavs ražošanai
3-04-2024, 18:51
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Dodge Journey ir trīs rindu krosovers, kas gatavs ASV tirgum. Automašīnu raksturo maksimāla praktiskums un tā ir orientēta uz ģimenes lietošanu. Protams, modeļiem būs jākonkurē ar izciliem Eiropas zīmoliem, kuriem ir liela pieredze šajā nišā. Jebkurā gadījumā paskatīsimies uz šo auto no visiem leņķiem.
Krosovers ir aprīkots ar benzīna dzinēju līniju ar vidējo jaudu 170 ZS. Tāpat pircēji var paļauties uz Aisin sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kurai vienkārši nav alternatīvu. To pašu var teikt par priekšējo riteņu piedziņu.

Protams, būtu jauki, ja būtu hibrīda vai elektriskā versija, taču budžeta segments pircējus ar tādām pārmērībām nelutina. Jebkurā gadījumā modelim ir visas iespējas gūt panākumus savā nišā, jo tam ir pievilcīga cena un pienācīgs kvalitātes līmenis.
Journey ir īpaši labs kā ģimenes auto, jo tam ir plašs salons un ietilpīgs bagāžnieks. Pamatkonfigurācijā ir apsildāma priekšējā sēdekļu rinda, multimediju sistēma, audio sagatavošana un daudzfunkcionāla stūre. Kopumā labs komplekts.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: