Aston Martin DBX Straight-Six debitēs Ķīnā

Aston Martin DBX Straight-Six debitēs Ķīnā
17-02-2022, 08:30
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Aston Martin DBX Straight-Six krosovers iepriecinās Ķīnas publiku ar savu klātbūtni. Par to paziņojis britu zīmola galvenais menedžeris, kurš meklē jaunus veidus, kā iekļūt plašajā Āzijas tirgū. Modelis atkārtos oriģinālo Eiropas versiju, taču atšķirsies ar uztūkušajiem korpusa izmēriem, kas tik ļoti tiek novērtēti Ķīnā.
Modelim jākonkurē ar Mercedes-AMG 3.0, kas arī nesen devās iekarot Ķīnas tirgu. Tajā pašā laikā Aston Martin DBX ir daudz iespaidīgāki tehniskie dati nekā AMG un lepojas ar labi noregulētu V8 dzinēju ar 550 ZS. un 700 ņūtonmetru griezes moments pret 435 ZS. un 520 ņūtonmetri Mercedes.

Automašīnai ir arī greznāka salona apdare, ko pārstāv ādas sēdekļi, dārga plastmasa, dabīgā koka ieliktņi un citas premium klases ērtības. Nav pat ērti runāt par modernu multimediju sistēmu, apsildāmiem sēdekļiem, adaptīvo klimata kontroli un citiem sīkumiem.
Modelis pārdošanā nonāks nākamā mēneša beigās. Izmaksām vajadzētu būt aptuveni 1,9 miljoniem juaņu, kas Ķīnas tirgum ir diezgan nozīmīgi. Tomēr valstī ir daudz turīgu cilvēku, kuri ir gatavi maksāt par greznību un nepieklājīgu kvalitātes līmeni.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: