Volkswagen piedāvās elektrisko aprīkojumu Beetle un Bulli

Volkswagen piedāvās elektrisko aprīkojumu Beetle un Bulli
17-01-2020, 17:59
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Elektriskā spēka piedziņas pārveidošanas procedūra tiks veikta eClassics versijās, izmantojot Volkswagen piegādātas sastāvdaļas. Uzņēmums Frankfurtes autoizstādē prezentēja e-vaboles versiju, kas izskatās gatava izlaišanai.

“Beetle electric apvieno mūsu klasisko automašīnu šarmu ar nākotnes mobilitāti. Inovatīvie elektriskie komponenti Volkswagen Group Components atradīsies zem pārsega, ”paziņojumā presei sacīja Tomass Šmalls,“ Volkswagen Group Components ”valdes loceklis.

Uz e-vaboles uzstādītajam elektromotoram ir 60 kW vai 82 litri. s Autonomija ir aptuveni 200 km, un sasniegtais maksimālais ātrums ir 150 km / h. Tas nav ļoti svarīgs aspekts, taču, ja jūs interesē, e-vabole var paātrināties no 0 līdz 80 km / h 8 sekundēs. Baterijas atrodas uz grīdas, sastāv no 14 moduļiem, kuru katra jauda ir 2,6 kW / h, kopā 36,8 kW / h. Vienas stundas uzlāde ātrā līdzstrāvas uzlādes stacijā nodrošina tai 150 km autonomiju.

Lielisks elektriskais sniegums un lielāks svars pastiprina vilcienu kustību un bremzēšanu. Vācu ražotājs arī apsver MEB modulāras elektriskās platformas izmantošanu turpmākajos projektos, kas dos priekšrocības produktivitātes un autonomijas ziņā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: