Jaunais Subaru BRZ ir daudz pievilcīgāks nekā iepriekšējais modelis

Jaunais Subaru BRZ ir daudz pievilcīgāks nekā iepriekšējais modelis
6-12-2020, 09:08
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Nesen Kalifornijas automašīnu dīleru tīklā parādījās jauns Subaru BRZ, kurš saņēma otro paaudzi. Galvenais jauninājums ir jaudīgāks 2,4 darba tilpuma dzinējs vecā 2,0 litru vietā. Bet pārnesumkārba paliek nemainīga. Izvēle ir sešpakāpju manuālā vai sešpakāpju automātiskā, ko var vadīt ar lāpstiņu pārslēdzējiem.
Arī korpusa aerodinamika ir ievērojami uzlabojusies, pateicoties spoilera izmantošanai un modificētai ķermeņa formai. Starp citu, uz pārsega un spārniem ir parādījušās stilīgas gaisa ieplūdes, kas rada papildu piespiedējspēku un kalpo dzinēja atdzesēšanai.

Kas attiecas uz automašīnas vadāmību, ir pārskatīts balstiekārtas dizains, kurā nedaudz mainījušies statņu un apakšrāmja marķējumi. Jo īpaši ir palielināta stingrība, kas ir palielinājusies par 60 procentiem, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Ir vērts atzīmēt Transportlīdzekļa stabilitātes kontroles sistēmas ieviešanu, kas ir atbildīga par kustības trajektorijas stabilizēšanu un kurai ir vairāki vadības režīmi.
Kopumā Subaru inženieri ir izlaiduši patiešām cienīgu BRZ modeļa otro paaudzi, kas ietver daudz noderīgu uzlabojumu!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: