Mercedes-Benz EQV ar 204 litriem. s un autonomija vairāk nekā 400 km

Mercedes-Benz EQV ar 204 litriem. s un autonomija vairāk nekā 400 km
18-02-2020, 18:02
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Mercedes-Benz EQV koncepcija tika ieviesta pavasarī Ženēvas autoizstādē, un Frankfurtē mēs jau varam baudīt ražošanas versiju. Tā elektromotora jauda ir 150 kW (204 ZS), un tas atrodas uz priekšējās ass. To darbina litija jonu akumulators, kas atrodas uz automašīnas grīdas. Tās jauda ir 90 kW, kas tai ļauj sasniegt autonomiju 405 km (pagaidu vērtība). Maksimālais ātrums, ko sasniedzis Mercedes-Benz EQV, ir 160 km / h.

Elektriskā sistēma ļauj atjaunot kinētisko enerģiju kreisēšanas un palēnināšanās fāzēs, tāpēc efektivitāte tiek palielināta. Braukšanas laikā vadītājs ar aploces palīdzību var mainīt reģeneratīvās bremzēšanas līmeni. Sistēma var pilnībā darboties automātiski, izmantojot navigācijas sistēmas, ceļa zīmju un borta atbalsta sistēmu sniegto informāciju, lai automātiski pielāgotu atjaunošanas līmeni atbilstoši jūsu vajadzībām.

Iebūvētā uzlādes sistēma ļauj uzlādēt 11 kW no maiņstrāvas kontaktligzdas, savukārt uzlādes laiks ir aptuveni 10 stundas. Ar līdzstrāvas uzlādes staciju ir iespējams ievērojami samazināt uzlādes laiku. Eiropas standarta CCS (kombinētās uzlādes sistēmas) ar jaudu 110 kW gadījumā akumulatora uzlādēšana no 10 līdz 80% prasa 45 minūtes.

Akumulatora novietojums grīdā nodrošina bezkompromisa telpas iekšpusi, tāpēc EQV saglabā daudzšķautņainas rakstura un interjera pielāgošanas iespējas, kas tika vērtētas V klasē. Tādējādi EQV var pasūtīt versijās ar sešām, septiņām vai astoņām sēdvietām, atkarībā no sēdekļa veida - individuāla vai sols.

Informācijas un izklaides sistēma MBUX ir īpaši optimizēta EQ diapazonam, lai sniegtu visu informāciju, kas saistīta ar elektromobiļa vadītāju. Protams, viena no MBUX balss komandu sistēmas priekšrocībām ir pieejama arī V klasē, un tā ļauj tieši piekļūt daudzajām automašīnas funkcijām.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: