Tīklā ir jaunā Porsche superauto foto

Tīklā ir jaunā Porsche superauto foto
9-02-2020, 17:49
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Jaunākie 918 Spyder eksemplāri tika izgatavoti 2015. gadā, un kopš tā laika Porsche nav devis zīmi, ka tas sagatavos pēcteci. Intervijā ar žurnālistiem Ženēvā šī gada pavasarī Porsche boss Olivers Blūms sacīja, ka gaidāmajam Porsche hiperauto būs elektriskā piedziņa, taču viņš neuzskata, ka pašreizējā tehnoloģija būs pietiekami nobriedusi šim līmenim. Šādos apstākļos 918 Spyder pēctecis tirgū nenāks pirms 2025. gada.

Zīmola fani alkst pēc mehāniskiem zvēriem, uz kuriem ir Porsche logotips, un daži pat sniedz Porsche padomus. Tas attiecas arī uz Invisive digital Artist, kurš šo problēmu paņēma savās rokās un uzkrāsoja to, ko vēlas iegūt kā cienīgu 918 Spyder pēcteci. Mākslinieks to sauc par Porsche 988 Vision Concept, un mums jāatzīst, ka mēs gribētu, lai Porsche dizaineri izdarītu dažas piezīmes.

Runājot par transmisiju, jo tas joprojām neko nesapņo, mēs varētu redzēt vairāk elektromotoru (ideālā gadījumā četrus, vienu katram ritenim) ar kopējo ietilpību vairāk nekā 1000 litru. s Kopējā autonomija var būt vairāk nekā 1000 kilometru, kas ir iespējams, pateicoties jaunu cietvielu tehnoloģiju ieviešanai, kuras var būt pieejamas līdz 918 Spyder pēcteča palaišanai.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: