Ferrari Purosangue: jauna informācija par pirmo Itālijas zīmola SUV

Ferrari Purosangue: jauna informācija par pirmo Itālijas zīmola SUV
27-02-2020, 03:45
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Pirmajā Ferrari SUV parādās jauna informācija. Purosangue tiks ieviests 2021. gadā, un to var aprīkot arī ar spraudkontaktu hibrīda sistēmu, kas, visticamāk, tiks integrēta V6 dzinējā. Tās pamatā būs platforma, kuru itāļu autoražotājs izmantoja arī jaunajai Ferrari Roma kupejai ar priekšā esošo motoru. Tas tiks izmantots arī nākotnes 2 + 2 sēdvietu modelim, kā arī 5-vietīgai Purosangue konfigurācijai.

Ferrari pārstāvji, visticamāk, saka, ka lielais ceļa automobilis saņems arī hibrīda piedziņu, kas integrēs uzņēmuma V6 motoru un elektromotoru. Griezes moments tiks piegādāts visiem četriem riteņiem, izmantojot visu riteņu piedziņas sistēmu. Inženieri plāno topošo Ferrari SUV nodrošināt ar vairāk nekā 700 zirgspēkiem, kas to padarīs jaudīgāku nekā Lamborghini Urus, kas saņēma 641 ZS.

Tā vietā mārketinga direktors apšauba V12, V8 un V6 dzinēju attīstību, no kuriem pēdējie ir svarīga nākamo hibrīdo modeļu sastāvdaļa. Ferrari derēs uz mazākiem motoriem, jo akumulators vēl vairāk palielinās automašīnu masu. Pēc Itālijas žurnālistu vārdiem, topošā Purosangue sākumcena būs aptuveni 200 000 eiro.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: