Mercedes-Benz Vision EQS: nākotnes S-klase

Mercedes-Benz Vision EQS: nākotnes S-klase
20-09-2019, 17:55
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Kā norāda nosaukums, Mercedes-Benz Vision EQS ir jauna modeļa koncepcija Mercedes-Benz elektrisko transportlīdzekļu EQ rindā, kas ir līdzvērtīgs S klases elektromobiļiem. No šī viedokļa Vision EQS no šodienas varam redzēt nākamā Calsei S modeļa līnijas, koncepcijas dizainu. pārstāvēts Frankfurtē, īpaši nobriedis, gandrīz gatavs masveida ražošanai.

Mercedes-Benz Vision EQS tiek izgatavots, pamatojoties uz jaunu modulāru elektrisko platformu, kurai ir iekšējais nosaukums EV2. Pārnesumkārba sastāv no diviem elektromotoriem, pa vienam katram klājam, kas kopā veido maksimālo jaudu 350 kW (aptuveni 475 ZS) un dāsnu 760 Nm griezes momentu. Šajā konfigurācijā Mercedes-Benz Vision EQS var paātrināties no 0 līdz 100 km / h mazāk nekā 4,5 sekundēs, kas var sasniegt maksimālo ātrumu, kas ierobežots līdz 200 km / h.

100 kWh litija jonu akumulatorus piegādā Daimler Accumotive meitasuzņēmums, un tie nodrošina 700 km autonomiju saskaņā ar Eiropas WLTP ciklu. Uzlādēts no 350 kW ātras līdzstrāvas stacijas, Mercedes-Benz EQS var sasniegt 80% lādiņu mazāk nekā 20 minūtēs.

Režģi ierāmē Digital Light, katram no tiem ir četri moduļi ar hologrāfiskām lēcām.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: