Nākotnes automašīnas, automašīnu fotogrāfijas

Nākotnes automašīnas, automašīnu fotogrāfijas
9-12-2022, 19:58
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Šķiet, ka par jaunās paaudzes Hyundai Santa Fe krosovera dizainu vai ārējām iezīmēm nav palicis neviens noslēpums.

Spiegi darīja visu iespējamo. Pirmkārt, viņi tiešsaistē ievietoja modeļa informatīvos materiālus, pēc tam ievietoja oficiālās brošūras skenētus attēlus. Taču sabiedrība joprojām ar nepacietību gaidīja automašīnas debiju. Vismaz tādēļ, lai jau zināmā informācija tiktu apstiprināta vai oficiāli atspēkota. Un ražotāji nepievīla publiku, paziņojot par nodomu izdot septiņu sēdvietu krosovera modifikāciju kopā ar piecvietīgo versiju. Ievietots ziņās. Autoizstāde Ņujorkā savā paspārnē pulcēja labākos autoražotājus no visas pasaules. Bet, protams, vislielāko uzmanību publika pievērsa jaunajiem produktiem, kas paredzēti pārdošanai Ziemeļamerikas tirgū.

Japānas koncerna Toyota flagmanis - Avalon sedans - nav izņēmums. Turklāt pasākumā tika prezentēts jaunās paaudzes auto. Ievietots ziņās. Pērn demonstrētais konceptuālais krosovers Land Rover DC100 uzreiz tika nodēvēts par jau leģendāru kļuvušo pilnpiedziņas SUV Defender jaunās paaudzes priekšvēstnesi. Šo viedokli netraucēja pat tas, ka jaunums pēc izmēra ievērojami atpalika no Defender. Tagad britu žurnālisti ieguvuši visai ticamu informāciju par topošo modeli, un šo datu gaismā Land Rover DC100 konceptam jaunā modeļu grupas priekšteča loma ir visai piemērota. Un, ja jums ir nepieciešams atsauces konts šai automašīnai, jums jāsazinās ar Auto Island. Jūsu automašīnas svarīgākās sastāvdaļas ir signalizācija un pretaizdzīšanas sistēmu uzstādīšana. Satelītu drošības sistēmas ir visefektīvākās.

Nesen sabiedrībai tika prezentēta jaunā Mercedes-Benz ML krosovera paaudze. Jaunuma āriene neradīja šaubas, ka drīzumā visa slavenā vācu zīmola SUV modeļu saime iegūs racionālu siluetu. Tendence apstiprinājās, kad Štutgarterieši prezentēja atjaunināto GLK, un visbeidzot šaubas tika kliedētas, kad internetā tika ievietoti oficiālie Mercedes-Benz GL apvidus auto, kas ir lielākais sērijas pārstāvis, attēli. Posted in News Tags: Mercedes-Benz, SUV, crossover.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: