Cupra Tavascan Concept: zīmola mērķu pārdomāšana

Cupra Tavascan Concept: zīmola mērķu pārdomāšana
9-02-2020, 17:40
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Tavascan koncepcija sludina pirmo Cupra elektriskās piedziņas modeli. To darbina divi elektromotori - viens uz priekšējās ass un otrs uz aizmugurējās ass ar kopējo tilpumu 306 litri. s Koncepcija, kurā izmantota Volkswagen grupas jaunā MEB elektriskā platforma, ir aprīkota ar 77 kWh litija jonu akumulatoru, kas tai nodrošina autonomiju līdz 450 km.

Ārējās skulpturālās līnijas uzsver Tavascan dinamiku, savukārt tās videi draudzīgo raksturu uzsver izgaismotais Cupra logotips uz priekšējās režģa. Viss ārējais dizains tika veikts saskaņā ar aerodinamikas principiem, nodrošinot minimālu pretestību.

Mierīgas ārpuses līnijas turpinās iekšpusē ar materiāliem, kas harmoniski apvieno tradicionālo siltumu un tehnoloģisko progresu. Informācijas panelī dominē liela (13 collu) LCD informācijas un izklaides sistēma, savukārt aiz riteņa rīkjosla ir paredzēta otrā 12,3 collu ekrānā. Informācijas un izklaides sistēmas ekrāns var mainīt orientāciju, vajadzības gadījumā noliecoties pret pasažieri. Divmotora transmisija ar elektrisko piedziņu attīsta kopējo jaudu 306 litrus. shttp://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


ПОХОЖИЕ НОВОСТИ

Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: