Van Opel Vivaro saņēma automātisko pārnesumkārbu

Van Opel Vivaro saņēma automātisko pārnesumkārbu
28-06-2022, 20:04
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Opel klāstā ir daudz komerciālo transportlīdzekļu pārstāvju. Piemēram, Opel Vivaro, kas nesen pārgāja uz elektrisko vilci un pat ieguva savus ūdeņraža degvielas elementus. Tajā pašā laikā joprojām tiek ražota automašīnas bāzes versija, kas darbojas ar parasto iekšdedzes dzinēju. Viņa nesen tikusi pie automātiskās pārnesumkārbas. Par šīs automašīnas atjaunināšanu mēs runāsim tālāk.
Opel Vivaro dzinēju līnija ir ieguvusi labu turbo dīzeļdzinēju ar 150 zirgspēkiem un 370 Nm. griezes moments. Ir arī pieticīgāks 1,6 litru dīzeļdzinējs, kas ražo 90 zirgspēkus un 215 ņūtonus griezes momentu. Abi dzinēji strādā ar jaunu 6 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas sevi ir pierādījusi citos Opel modeļos.

Runājot par interjeru, izmaiņas šeit ir minimālas. Viņi nomainīja pirmo sēdekļu rindu, instrumentu paneli, kā arī stūri, kas saņēma funkciju taustiņus. Turklāt ir nedaudz uzlabota multimediju sistēma, kurā tagad ir pāris jauni braukšanas režīmi, tostarp īpašs bezceļa režīms.
Paredzams, ka atjauninātais furgons pārdošanā nonāks šī gada vasaras vidū. Šajā gadījumā modelis nekonkurēs ar saviem videi draudzīgajiem kolēģiem. Neskatoties uz vispārējo modeļu klāsta elektrifikāciju, furgoni ar iekšdedzes dzinēju joprojām ir ļoti pieprasīti komerciālo organizāciju pārstāvju vidū.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: