Kā izskatās jaunā Land Rover Defender paaudze

Kā izskatās jaunā Land Rover Defender paaudze
20-12-2019, 17:58
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Land Rover Defender tirdzniecība sāksies nākamgad ar piecu zvaigžņu versiju 110, kas būs pieejama ar piecām, sešām vai septiņām sēdvietām. Versija ar garo garenbāzi 130 būs diapazonā no 2021. gada, to var konfigurēt septiņām vai astoņām sēdvietām.

Pēc izmēra jaunais Defender 90 (4,583 mm) ir tuvu vecajam 110, kuram ir garenbāze. Modelis ar piecām durvīm 110 ir gandrīz par pusmetru garāks nekā iepriekšējais, 5,018 mm garš un garenbāze ir 3022 mm (118 collas). Versija 130 būs vēl garāka, 5300 mm. Iepriekšējā modeļa 130. versija bija pieejama vienīgi dubultās kabīnes pikapa veidā, taču jaunajam modelim šādas iespējas nebūtu.

Jaunais modelis ir pārveidots ar kāpnēm, kuras izmanto visi tīri un izturīgi apvidus auto, lai balstītos uz Land Rover Discovery, taču tas solās palikt par ideālu transportlīdzekli, kas spēj šķērsot visgrūtākos bezceļa posmus. Līdzīgi kā oriģinālajā modelī, rezerves ritenis ir uzstādīts uz bagāžas nodalījuma durvīm, kuras joprojām atveras uz sāniem, un starp priekšējiem sēdekļiem tiek turēta konsole, kuru var pārveidot par pagaidu sēdekli.

110 var pasūtīt arī ar Safari auduma jumtu ar izvēles klāstu, kurā ietilpst jumta kaste ar piebraucamo ceļu, jumta telts un ūdensnecaurlaidīgs depo nodalījums, kas uzstādīts automašīnas sānos.

Uzsākot tirdzniecību, jaunais Land Rover Defender tiks aprīkots ar 200 litru 2,0 litru četrcilindru dīzeļdzinēju. s vai 240 litri. s Atkarībā no konfigurācijas. Diapazonu papildina divas benzīna vienības, viena ar četriem 2,0 litru / 300 litru cilindriem. s un viens ar sešu cilindru 3,0 l / 400 l. s., pēdējais no tiem ir maiga hibrīda tips. Vēlāk būs pieejams arī sešu cilindru dīzeļdegviela, kā arī hibrīda modelis ar uzlādi.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: