Pirmā bezpilota lidaparāta testi Japānā bija veiksmīgi

Pirmā bezpilota lidaparāta testi Japānā bija veiksmīgi
22-01-2019, 17:44
Комментариев: 0
Категория: LV / Auto zinas
Japāņu inženieri no NEC Corp. izveidoja dronai līdzīgu automašīnu ar četrām dzenskrūvēm, kas var pārvadāt pasažierus. Darbojas ar īpašu akumulatoru, kura šobrīd ir pietiekami tikai dažu minūšu izmēģināšanai. Kā redzams video, automašīna pacēlās 3 metrus virs zemes.

Japānas valdība izstrādā lielus plānus attiecībā uz lidojošām automašīnām, vēlas, lai Japāna kļūtu par galveno valsti, kurā tās tiks palaistas, un šie transportlīdzekļi tiks izmantoti taksometra formā. Turklāt valsts nevarēja konkurēt ar eiropiešiem automobiļu jomā, piemēram, elektromobiļiem un kravas pārvadāšanas pakalpojumiem.

Japāna līdz 2023. gadam plāno izmantot lidojošas automašīnas dažādu kravu pārvadāšanai un 2030. gadā pāriet uz jaunināšanu, kā rezultātā cilvēkiem būs pieejami arī šie transporta līdzekļi. Tiklīdz cilvēki varēs pārvietoties, izmantojot šo tehnoloģiju, Japāna varēs atrisināt pārslogotās satiksmes problēmu, ar kuru viņi pašlaik saskaras.

Faktiski testi parādīja tikai to, ka šis prototips spēja pacelties uz zemes. Bet viņa uzvedību gaisā nevar saukt par drošu. Jauc arī neticamo troksni, ko rada dzenskrūves.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Комментарии

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: